Om

Gulvafslibning med en stor valsesliber, en såkaldt gulvsliber

Gulvafslibning er blot en af de specialer som vi mestrer her. I mange år har arbejdet med trægulve været vigtig for os, og vi prøver hele tiden på at forbedre vores gulvservice samt forhøje den gode kvalitet. Afslibning af trægulve er blot en af de mange muligheder der er for at opfriske boligens slidte gulv. Trægulve har den fordel fremfor andre gulvbelægninger, at de kan fornyes let og enkelt. Opskriften hedder gulvafslibning eller gulvarhøvling hvor den grimme og gamle overflade fjernes.

Hvilket gulvfirma kan anbefales?

Gulvafslibning med en stor gulvslibemaskineDer er mange gulvmænd og gulvslibere at vælge imellem, og jeg kan ikke her på stående for fremhæve nogle fremfor andre. Efter mange år indenfor branchen har blandt andet Den Bette Gulvmand vist sig at være et rigtig godt bud, men prøv at tjekke det op. Et gulvfirma med mange år på bagen er danskgulvcenter.dk som dækker hele landet. Så har du et trægulv i København, på Amager, Frederiksberg, Odense eller Århus? Ja, så er der en mulighed her.

Hvad koster gulvafslibning?

Priser på afslibning af trægulve vil du kunne se andre steder her på siden. Billig gulvafslibning priser København og andre steder er muligt, og kan helt klart anbefales. Det er jo ingen grund til at betale mere end højest nødvendigt for afslibning og afhøvling af sine trægulve. Som en tommelfingerregel kan man sige, at en gulvafslibning koster kr. 100 pr. m2. Det er et godt beløb at tage udgangspunkt i, men det vil naturligvis svinge til begge sider, afhængig af:

  • Valget af gulvbehandling
  • Antal m2
  • Trægulvets beskaffenhed

samt om trægulve skal afhøvles eller afslibes. Det er svært at vurdere for kunder om der skal benyttes en gulvafslibning eller gulvafhøvling, så det er bedst at lade en fagmand om.

Støv og støvfri afslibning?

Mange kunder spørger, om gulvafslibning støver. Svaret er ja, men ikke ret meget. Næsten alle gulvfirmaer benytter gulvslibere og gulvslibemaskiner med gode støvsugere, så støv skal du ikke lade dig skræmme af. Derimod larmer gulvafslibningen en hel del, hvorfor det kan anbefales at varsko naboer der bor tæt på.

Reklamer