Gulvafslibning København

Gulvafslibning København til billig priser. Vi har altid gode gulvafslibning priser på alle former for gulvarbejde, herunder afslibning og afhøvling af trægulve, dørtrin, dørtærskler, bordplader, trapper, køkkenbordplader samt trappetrin. Uanset hvor du bor i Københavns området kan vi hjælpe dig. Vi udfører meget gulvarbejde på Nørrebro, Vesterbro samt Østerbro. Her findes der mange meget gamle trægulve, hvilket er guf for en gulvmand og rigtig fagmand. De nymoderne trægulve som fås nu om dage er meget tynde og af en dårlig kvalitet.

Gulvafslibning København

Gulvafslibning københavn til billige pengeGulvafhøvling København er også en mulighed. Her anvendes en stor gulvhøvl som skræller høvlspåner af gulvet. Modsat en afslibning, som er en blid og nænsom metode, så er afhøvling det grove og uforsonlige. Vi har billig gulvafslibning København, herunder Bryggen, Christianshavn, Sydhavnen og andre steder i Storkøbenhavn.

Hvad koster gulvafslibning pr. m2?

Som sagt har vi billig gulvafslibning priser, hvilket betyder rigtige fornuftige priser på alle former for gulvafhøvling, afslibning samt gulvbehandling. Her tilbyder vi følgende behandling:

 • Lak
 • Lud
 • Sæbe
 • Voks
 • Olie

eller måske hvidpigmentering af gulve. Her findes der forskellig løsninger som for eksempel hvid olie, hvid lud eller hvid lak. En bolig kan som tommelfingerregel afslibes og efterbehandles for kr. pr. m2 100,- inkl. moms. Prisen kan svinge en smule til hver side afhængig af:

 • Træets og gulvets beskaffenhed
 • Gulvbehandling
 • Antal kvadratmeter

Det kan være svært at finde rundt i de mange muligheder. Ja, for at sige det rent ud:

“At finde den rette gulvbehandling er en jungle”

Men fortvivl ikke, vi skal nok hjælpe dig. Med mere end 20 års hårdt arbejde indenfor gulvbranchen giver en vis erfaring, ekspertise go kompetence. Alle former for gulvarbejde er i gode hænder her hos os.

Gulvafslibning københavn og gulvrenovering som på billedet

Slibning af trægulve i høj kvalitet

Ganske vist har vi billig gulvafslibning priser København, men det betyder intet for kvaliteten. Indenfor gulvbranchen hænger pris og kvalitet netop ikke sammen. Der er gulvmænd og gulvfirmaer som virkelig tager ågerpriser, hvorimod andre som os har moderate og fornuftige priser hvor alle kan være med.

Få mere viden om gulvafslibning København her på disse hjemmesider:

 1. http://www.egedahl.dk/55-2
 2. http://gulvabc.dk/
 3. http://www.den-bette-gulvmand.dk/gulvafslibning-priser/

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os for en snak og vurdering af dit trægulv. Alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende.

Reklamer