Gulvafslibning Skovlunde

Gulvafslibning Skovlunde. Har du behov for gulvopfriskning af hjemmets trægulve, så er hjælpen nær. Vi er et professionelt gulvfirma med mange års erfaring med at opfriske gamle og slidte trægulve i hovedstadsområdet. Næsten uanst hvor grimt og håbløst slidt dit trægulv det er, så kan vi få det pænt.

Gulvafslibning Skovlunde?

Billig gulvafslibning priser og kort ventetid tilbydes på alle former for gulvrenovering, herunder:

 • Gulvafslibning skovlunde og afslibning af trægulve, dørtrin, bordplader og andetGulvarbejde
 • Gulvrestaurering
 • Gulvopgaver
 • Gulvreparation
 • Gulvmontering
 • Gulvlægning
 • Gulvafhøvling

og meget mere. Når du henvender dig til os, så har vi alle funktioner under et tag. Det betyder, at du ikke behøver at henvende dig til forskellige gulvfirmaer alt afhængig, hvilken gulvopgave der skal udføres.

Gulvfirma og gulvmand i Skovlunde?

Gulvsliber i Skovlunde står til din rådighed med alle former for afslibning. Afslibning af dørtrin, trapper, køkkenbordplader, trappetrin, bordplader, dørtærskel og meget mere. Det er vigtig at træfladen er vandret, idet vore gulvmaskiner er meget tunge.

Den gode gulvservice Skovlunde

Vi yder gulvservice i hele Købehavns områder, herunder i Skovlunde og har især vores kundekreds i omegnen af Husum, Brønshøj, Vanløse og Bagsværd. Det sker ved slibning med sandpapir efterfulgt af en ny overfladebehandling af enten gulvlak, lud eller olie.

Gulvrådgivning og gulvvejledning

Ekspertrådgivning er nemlig en helt naturlig del af vores arbejdsgang. Hos os arbejder vi udelukket med støvfri gulvafslibning, dels fordi det giver et markant bedre arbejdsmiljø, samt at det o gså medføre et bedre indeklima efterfølgende når man har fået udført gulvafslibning af os.

Kontakt din gulvmand og gulvfirma Skovlunde

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller for at få flere informationer om lud- og sæbebehandling af gulve. Vi flytter alle møbler og inventar og passer nænsomt på jeres værdier. Man kan vælge mat, silkemat, eller blank lak, langt det mest almindelige er dog mat lak. Læs mere om os, i Skovlunde ved grænsen til Herlev, her på siden eller kontakt os på telefon for et uforpligtende tilbud fra din lokale og professionelle gulvsliber om gulvafslibning Skovlunde.

Hent yderligere gulvinspiration her:

 1. http://virksomhedsvurderinger.dk
 2. http://www.gulvguide.dk
 3. http://www.kurt-gulvmand.dk
 4. http://www.egedahl.dk/

Der er mange grundt til at søge oplysninger forskellige steder. For det første er det ikke alle gulvmænd eller gulvslibere, der har det samme syn på det at afslibe trægulve, og for det andet er der forskellige priser og kvaliteter.

Billig gulvafslibning priser i Skovlunde

Ved at kontakte og har du altid mulighed for at gøre det helt store kup. Vi har nemlig meget billig gulvafslibning priser Skovlunde, Ballerup, Herlev, Rødovre, Glostrup og alle andre steder i Stor københavn. Det eneste du skal gøre er, at kontakte os. Alt henvendelse er gratis og helt uorpligtende.

 

Reklamer